Opinie

Zrobilam sobie rzęski, hennę i manicure jestem bardzo zadowolona. Gęste,długie, a paznokcie cudeńko!

Monika, 45, Bemowo

Koleżanka mi poleciła Panią Kamilę i jestem bardzo zadowolona z jej usług. Pełen profesjonalizm! polecam

Baśka, 32, Wawa

Robiłam peeling kawitacyjny i maseczkę. Delikatnie, bardzo fachowo, usypiająco i przyjemnie! Sprzęt kosmetyczny widać, że nowiusieńki. Polecam

Klaudia, 47, Wola

Super! Naprawdę warto spróbować – skóra na twarzy jak pupcia niemowlaczka. Pozdrawiam p. Anetkę.

Kinga, 29, Warszawa Żoliborz

Efekt jest niesamowity, już nie muszę się codziennie rano malować tuszem do rzęs bo i tak wyglądam jakbym miała makijaż. A jak je pomaluję to już w ogóle jest szał :)))

Agata, 24, Warszawa

Komentarze

Angelika Dzikowska2014-10-13 13:15:56

Rzęsy przedłużam już od paru lat, zahaczając o przeróżne miejsca od trójmiasta po Warszawę i muszę przyznać że tak pięknych rzęs nie miałam jeszcze okazji prezentować na sobie.Oko jest ładnie podkreślone,rzęsy odpowiednio dobrane pod każdym względem, co najważniejsze oko nie jest ,,zamknięte'' od ciężaru. Jak piękne i eleganckie rzęsy tylko tam.Pozdrawiam i do zobaczenia

Asia2014-02-10 15:19:19

Znalazłam salon w google, więc trochę ryzykowałam, ale BYŁO WARTO! Trafiłam na Panią Justynę, która jest prawdziwą mistrzynią w tym co robi - sympatycznie, szybko i profesjonalnie. Przedłużam rzęsy od około 3 lat i nigdy nie byłam tak zadowolona. Gorąco polecam.

justyna2014-01-31 20:40:54

Wiele razy przedłużalam rzęsy w różnych salonach w Warszawie. Raz lepiej raz gorzej... Tym razem jednak rzęski wykonane są naprawdę świetnie, efekt dokładnie taki o jaki prosiłam, rzęski miękkie i delikatne, dobrej jakości założone równomiernie, nieposklejane , śliczne. Zabieg trwał około 2,5 godziny, dzięki czemu został wykonany naprawdę profesjonalnie a czas szybko minął. Przesympatyczna Pani Kamila naprawdę wie co robi. Oby rzęski trzymały się jak najdłużej.

ewa2013-11-07 14:56:10

Polecam, miła obsługa i świetny efekt rzęs z norek. Oddałam sie w ręce Pani Justyny, bo sprawiała wrażenie że wie co mówi (pierwszy raz robiłam rzęsy). I NIE ŻAŁUJĘ !!!!!

Magda2013-10-26 16:27:13

Byłam na zabiegu Manicure hybrydowy SHELLAC + Pedicure hybrydowy SHELLAC u Pani Karoliny i jestem zachwycona. Po pierwsze mam piękne paznokcie, po drugie miło spędziłam czas, a po trzecie zrelaksowałam się. Ja na pewno jeszcze nie raz skorzystam, bo nie sądziłam, że efekty mogą być aż tak ogromne. Polecam.

kasia2013-09-30 11:16:24

Rzęsy uzupełniałam u P.Anety trzymają się świetnie już miesiąc wyglądają bardzo naturalnie tzn nie ma dziur wypadają pojedyńczo .nie czuję keju nic się nie plącze doklejone po równo w obydwu oczach.robiłam przedtem w innym salonie i mam porównanie.fantastyczna robota brak konkurencji.jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam ten salon.

Marta2013-08-30 11:36:11

Piękne, naturalnie wyglądające rzęsy, pełen profesjonalizm i bardzo mila atmosfera :) Godne polecenia!

Magdalena2013-08-09 06:18:07

Pełen profesjonalizm, rzęsy są piękne i naturalne. Polecam

Ada2013-07-19 12:40:47

Mam już trzy wizyty za sobą ale za każdym razem nie mogę wyjść z podziwu z tego jak pięknie mam zrobione rzęsy :) Bardzo przyjemnie spędzony czas. Obydwie Panie są godne polecenia, bardzo sympatyczne, profesjonalne. Efekt końcowy to śliczne długie gęste rzęsy a nie nie sztuczny wachlarz. Serdecznie polecam !

Ula2013-07-10 12:40:14

Zrobiłam w poniedziałek rzęsy metodą 1:1.Wyglądają rewelacyjnie!Nie sądziłam,że można to tak profesjonalnie zrobić!Polecam teraz wszystkim koleżankom:)

Magda 252013-06-14 09:38:00

Właśnie wróciłam do domu po zabiegu przedłużania rzęs (kolejny raz) i za każdym razem nie mogę się na patrzeć :). Dwie godzinki zleciały bardzo szybko. Rzęski piękne jak zawsze. Polecam Panią Kamilę!

Monika S.2013-06-05 16:02:32

Pani Kamilko, dziękuję za zabiegi, jestem pod wrażeniem, poleciłam już panią mojej koleżance, proszę oczekiwać na telefon. Robiłam mikrodermabrazję oraz peeling kawitacyjny - jakość pierwsza klasa. Nie często można spotkac tak fachową kosmetyczkę, pozdrawiam, Monia

Joanna 352013-05-31 19:00:29

Wykonywałam u p. Kamili peeling kawitacyjny - w 100% polecam, delikatność i jakość zabiegu niespotykana nawet w topowych warszawskich salonach, do których wcześniej chodziłam. Efekt niesamowity.

Magdalena2013-05-25 16:23:59

Przedłużyłąm rzęsy u Pani Anety i jestem bardzo zadowolona-miła,kulturalna,a przede wszystkim wykwalifikowana profesjonalistka. Należę do tzw.wymagających klientek i długo nie mogłam znaleźć odpowiadającej mi osoby,z której usług byłabym zadowolona. Biorę pełną odpowiedzialność za swoje słowa i wszystkim bardzo polecam! Gwarantuję,że będziecie Panie w 100 % usatysfakcjonowane,tak jak i ja.

Agnieszka2013-04-25 08:57:53

Miałam wczoraj przyjemność wykonywać zabieg u Pani Kamili - efekt super! Zależało mi na naturalnym efekcie i taki otrzymałam! Rzęsy długie, gęste - zupełnie zmienił się wygląd oka. A jaka wygoda :) Pani Kamila z precyzją dobierała długość i grubość rzęs. Póki co mam je 2 dzień i jestem bardzo zadowolona. Z pewnością zostanę stałą klientką - POLECAM!

Dorota2013-03-06 20:59:24

Polecam!!! Rewelacja to malo powiedziane. Jesli chcesz piekne, dlugie, geste rzesy to gwarantuje, ze Pani Kamila jest w tym najlepsza. Robilam u wielu osob i za kazdym razem szukalam kogos nowego, ale teraz juz zostane stala klientka u Pani Kamili. POLECAM!!!

monika2013-03-01 19:18:15

Rzęsy zrobione profesjonalnie,idealnie dobrane,bardzo sympatyczna obsługa.Szczerze polecam a w szczególności panią Anetę.Super kobitka i na prawdę zna się na tym co robi.

ewa2013-02-05 09:14:00

Przedłużałam rzęsy po raz pierwszy u Pani Anety na początku stycznia gdyż wyjeżdżałam w ciepłe kraje. Efekt jaki zafundowała mi Pani Aneta był oszałamiający - właśnie tego potrzebowałam- długie, gęste i czarne rzęsy. Na wakacjach nie musiałam się martwić makijażem i ciągłym malowaniem - rzęsy dały efekt piorunujący. Polecam każdej dziewczynie właśnie taki zabieg na wakacje i na dłuższe wyjazdy gdzie możemy mieć kontakt z wodą, słońcem. Rzęsy do tej pory się świetnie trzymają i wyglądaj naturalnie. Polecam ciepło. Ewa

ADA2013-01-25 14:45:16

Kolejna wizyta u Pani Anety i kolejny sukces! Rzęsy jak zwykle piękne! Oczywiście przesympatyczna obsługa i pełen profesjonalizm. Tym razem dałam się skusić także hybrydzie. Efekt super i mam nadzieję, że długo się utrzyma. Zawsze gorąco polecam!

Maria2013-01-05 11:51:48

Przedłużałam rzęsy u p.Anetki. Rzęsy są bardzo ładne, wyglądają naturalnie, nie wypadają. Jestem bardzo zadowolona. POLECAM. Maria, 55, Warszawa

KAROLINA2012-12-30 13:07:42

Fantastyczny efekt! Profesjonalizm. Świetna stylistka-sympatyczna i pomocna. Jestem bardzo zadowolona:)

Marysia2012-12-28 14:00:58

Uzupełniałam rzęsy u Pani Kamili po aplikacji rzęs w innym salonie i jestem bardzo zadowolona z wykonanego przedłużania przez Panią Kamilę. Idealnie dobrała długość rzęs dzięki czemu wyglądają bardzo naturalnie, a jednocześnie efekt jest rewelacyjny. Gorąco polecam!

Aisa2012-12-18 09:22:00

Miałam okazję przedłużać rzęsy w innym gabinecie i teraz widzę różnicę - Pani Kamila to mega profesjonalistka, Rzęsy trzymają się idealnie, prezentują się pięknie. Jestem oczarowana zarówno Panią Kamilą jak i bardzo dokładną pracą jaką wykonała :) Na pewno wrócę !!! POLECAM !!!

Justyna2012-12-17 08:37:35

Mam rzęski od trzech dni i bardzo mi się podobają. Nie spodziewałam się tak naturalnego i pięknego efektu. Pani Kamila to przemiła osoba oraz przede wszystkim ogromna profesjonalistka. Życzę każdemu aby trafił w tak "fachowe ręce" :). SERDECZNIE POLECAM :)

Angelika2012-12-15 16:53:48

P.Aneta to prawdziwa profesjonalistka! Rzęsy wyglądają zabójczo i zwracają uwagę niejednej osoby ! :) POLECAM

Edyta 35 Żoliborz2012-12-05 19:03:37

Witam, kilka dni temu byłam u Pani Anetki na uzupełnieniu rzęs. Wcześniej chodziłam do kogoś innego, ale nie byłam do końca zadowolona. Tutaj efekt przerósł moje oczekiwania:-) Rzęsy wyglądają pięknie!!! Pani Aneta jest przemiłą osobą, która dobrze doradzi i wszystko co robi tłumaczy. Polecam serdecznie. Naprawdę warto!

Kasia2012-11-26 13:01:46

Po długich namysłach zdecydowałam sie na przedłużanie rzęs metodą 1:1. Oczywiście poczytałam na ten temat w internecie i po dużej liczbie pozytywnych opnii wybrałam Panią Kamilę z Jana Olbrachta. Powiem tak: super! ekstra! wyglądam pięknie. Nie myślałam, że rzęsy mogą tak efektownie wyglądać. Są gęste, nie za długie ale widoczne i pięknie podkręcone. Najważniejsze, że są równe-wyglądają jak wachlarz.....POLECAM WSZYSTKIM PANIOM. A Pani Kamila pełen profesjonalizm....warto. Kasia z Woli

Kaśka2012-10-23 18:41:09

Mam dosyć gęste i ciemne rzęsy, natomiast głeboko osadzone oczy. Żeby je trochę "uwypuklić" zdecydowałam się na zabieg zagęszczania u Pani Kamili. Trwało to ok. 3 godziny - prawie udało mi się zasnąć:-) - i efekt był szokujący, musiałam się przyzwyczajać kilka dni do nowego wyglądu. Natomiast teraz jestem bardzo zadowolona, fajnie to wyszło i zamierzam kontynuować ten zabieg - moje pierwsze uzupełnianie (po 4 tygodniach) trwało ok. 1,5 godz. Przy miłej rozmowie z Panią Kamilą czas szybko minął. Moje naturalne rzęsy mają długość ok. 9 mm, przedłużyłam je do 11 mm, ale teraz schodzę do 10, efekt jest wystarczający - oczy większe, a nadal wyglądają naturalnie. Polecam Panią Kamilę, bo to profesjonalistka, ceny ma rozsądne, a do tego jest przesympatyczna.

Olga2012-09-28 14:51:14

Namówiła mnie koleżanka, niby widziałam jaki może być efekt, ale na swoich rzęsach to co innego. Calkowicie naturalny wygląd, jak u gwiazdy z hollywoodu :) Polecam

Klaudia Wola2012-09-22 18:45:59

Pozdrawiam p. Anete, miło się gawędziło. Rzęsy idealne, jestem zachwycona, do zobaczenia na uzupełnieniu :)

Ania2012-09-08 11:42:29

Przedłużałam już kilka razy zanim trafiłam do Was, szkoda, że tak późno, bo jak dotąd jestem najbardziej zadowolona z efektu i trwalosci rzes. Pozdrawiam

ola2012-08-31 20:40:10

Witam, niedawno po raz pierwszy założyłam rzesy i się cieszę , że od razu trafiłam do Pani Kamili :) jestem zachwycona efektem. I nie tylko ja.. wszystkie koleżanki patrzą z zazdrością na moje pięknie podkreślone oczy :))) Szczerze polecam.

Karolina2012-08-26 17:13:14

Gorąco polecam jak moje poprzedniczki Panią Kamilę. Profesjonalistka, która robi cuda na naszych rzęsach:). Jestem bardzo zadowolona z efektu.

Kasia, 322012-08-24 06:30:41

Załozyłam, jak również uzupełniałam rzęsy u Pani Kamili. Rzęsy piękne, bardzo dobrze się trzymają i cudnie prezentują :-) Super, polecam!

Beata2012-08-22 13:08:36

Witam, jestem po pierwszym uzupełnieniu rzęs, założenie jak i uzupełnienie w wykonaniu Pani Kamili jest w pełni profesjonalne, proponuję aby Panie, które nieumiejętnie kleją rzęsy i nie mają takiej ilości klientek jak Pani Kamila zajęły się nauką a nie głupimi komantarzami, pomijam już edukację szkolną i błędy ortograficzne. Serdecznie pozdrawiam i polecam. Beata

Aga 22 bemowo2012-08-07 20:42:34

Dziś odwiedziłam P.Kamilę i muszę przyznać, że przedłużenie rzęs przez ta Panią było wykonane w sposób wielce profesjonalny. Już nie jedna koleżanka miała przedłużone rzesy ( u innych pań również po niskiej cenie)ale efekt nie był aż tak naturalny, a zarazem efektowny jaki dziś zobaczyłam u siebie. Z czystym sumieniem polecam, bo naprawdę jestem zadowolona :)

Kasia2012-08-06 12:13:23

A ja się troszkę spóźniłam z opinią - a miałam wystawić od razu po powrocie do domu. Tymczasem rzęsy mam już po pierwszym a za chwilę po drugim uzupełnieniu i nadal robią na mnie ogromne wrażenie. Wygoda niesamowita a efekt powalający. Szczerze żałuję że nie spróbowałam wcześniej a Pani Kamila :-) no o tej przemiłej osóbce to można wiele powiedzieć- cierpliwość, dokładność i niesamowite zaangażowanie w to co robi. A te prawie 3h minęły na bardzo sympatycznej rozmowie.

magda2012-07-28 06:27:38

polecam. jestem bardzo zadowolona. efekt porazajacy (w pozytywnym sensie).

admin2012-07-23 10:36:06

Pani Paulino vel Sylwio (2 powyższe komentarze zostały dodane z tego samego adresu :)) - zabieg jest w 100% bezpieczny, nie niszczy rzęs. Przedłużone rzęsy wypadają razem z rzęsą naturalną, zgodnie ze zwykłym cyklem wypadania ludzkich rzęs. Opinie dodawane na stronie są pisane jedynie przez moje zadowolone Klientki, którym serdecznie dziękuję (do tej pory nie miałam jeszcze niezadowolonej Klientki). Nie są to podstawione osoby jak Pani sugeruje :) Proszę mi wierzyć, mimo, że zdecydowanie nie jestem Matką Teresą z Kalkuty, aktualna, letnia promocja na zabieg przedłużania rzęs to rzeczywiście okazyjna cena i zdecydowanie warto spróbować :) Podczas zabiegu wykorzystuję produkty tylko najwyższej jakości, zabieg jest precyzyjny, trwa ok. 2-3 godzin, a efekt oszołomi nawet tak sceptycznie nastawioną Klientkę jak Pani :) Pozdrawiam Serdecznie, Kamila Żbikowska

Paulina2012-07-22 18:40:26

Witam! podejrzewam,że to profesjonalne przedłużenie rzęs u P. Kamili to ściema jakaś! podaje sumy jakie trzeba zapacić w innych salonach! a Ona robi to za 1/4 ceny! no czyżby robiła to charytatywnie! no Matka Teresa normalnie, takie to teraz się nie zdarzają. ale warto sprubować.

Sylwia2012-07-22 18:34:05

Witam! też myślałam od dawna o przedłużeniu rzęs, boję się, czy ten zabieg nie zniszczy moich naturalnych rzęs, jak te sztuczne przyklejone będą powoli wypadać, może razem z moimi? np opinie są pochlebne ale to raczej wygląda na podstawione osoby. No galeria jest piękna ale wszystko można podrasować na fotce! przyjdę do salonu przyjrzę się i może zdecyduję. Sylwia

Kasia2012-07-22 18:09:20

Po raz pierwszy przedłużyłam sobie rzesy i jestem zachwycona. Rzesy wyglądają bardzo naturalnie . Miła atmosfera podczas zabiegu i w 100% profesjonalna Pani Kamila. Polecam wszystkim!!! Zadowolenie gwarantowane

Patrycja2012-07-17 07:51:14

Robiłam pierwszy raz i jestem zachwycona!!!!!!!!!!. Profesjonalnie, starannie, piękny efekt, Pani Kamila jest bardzo sympatyczna. Polecam Gorąco!!!!!!

Ola2012-07-13 09:18:49

Piękny efekt, przyjemna atmosfera, wszystko bardzo profesjonalnie! jestem bardzo zadowolona, na pewno wrócę:) gorąco polecam!

Marzena2012-07-13 07:56:14

robiłam po raz pierwszy----widok oszałamiajacy-na początku byłam w szoku ale powoli się przyzwyczaiłam .Po za tym Pani Kamila jast przemiłą i precyzyjną osobą+ relaksująca muzyka super klimat---POLECAM!!!!!!!

Magda2012-07-11 17:37:15

Piękne, starannie wykonane rzęsy w dobrej cenie, najlepsze jakie miałam dotychczas! Polecam wszystkim :)

Agnieszka2012-07-06 17:58:59

Przedłużałam już rzęsy parokrotnie ale tym razem jestem wręcz zachwycona. Zaczynając od początku: miejsce super estetyczne, czyste, każda kobieta może czuć się na prawdę konfortowo. Pani Kamila: uprzejma i ewidentnie z fachem w rękach. Zabieg przeprowadzony na najwyższym poziomie, praktycznie w ogóle nie czułam, że coś jest robione z moimi rzęsami, zero pociągnięć, nieprzyjemnych, gwałtownych ruchów, przede wszystkim delikatnie, szybko i profesjonalnie. Efekt końcowy dokładnie taki jakiego oczekiwałam: rzęsy wyglądają na prawdę jak naturalne, w przeciągu jednego tyg.3 osoby z "ulicy" zapytały mnie czy to moje, bo tak pięknie i naturalnie wyglądają. Nic dodać nic ująć, szczerze polecam. Agnieszka

Lena2012-07-06 06:47:14

Pierwszy raz miałam przedłużane rzęsy i jestem baaaaardzo zadowolona. Są super i wyglądają bardzo naturalnie. A Pani Kamila jest bardzo sympatyczną osobą i jest profesjonalistką w tej dziedzinie. Gorąco polecam :) Lena

Magda2012-07-05 20:18:45

Pierwszy raz miałam dziś robione rzęsy i jestem bardzo zadowolona:) Pani Kamila jest niezwykle uprzejmą osobą, efekt super i za w porządku cenę:) Warto spróbować, polecam :)

Paulina2012-07-04 18:32:23

Pierwszy raz miałam robione rzęsy i jestem bardzo zadowolona; na początku efekt mnie zaskoczył i musiałam się przyzwyczaić :) Pani Kamila jest przesympatyczną osobą, a cały zabieg wykonywany jest dokładnie i profesjonalnie. Gorąco wszystkim polecam! Ja na pewno będę wracać :)

Sylwia2012-06-27 21:29:58

Pełen profesjonalizm Pani Kamilii, precyzja i przesympatyczna atmosfera. Efekt imponujący! Dziękuję:) Szczerze polecam!

Magda2012-06-24 18:16:31

Pierwszy raz "robiłam" rzęsy i jestem zachwycona z efektu. Pani Kamila świetnie się spisała. Polecam każdej kobiecie która chce mieć piękne, starannie wykonane rzęsy :)

Monika262012-06-21 22:07:32

Gorąco polecam panią Kamilę! Staranna i bardzo miła osoba,która naprawdę zna się na rzeczy.Moje rzęsy wyglądają w 100% naturalnie.

Ewelina2012-06-18 15:13:20

Polecam! Pani Kamila jest dokładna i pracuje w pełni profesjonalnie :-) rzesy są starannie wykonane.

JOLA2012-06-11 20:09:51

Zabieg wykonany z pełną precyzją w bardzo miłej atmosferze, a rzęski są śliczne i wyglądają naturalnie !!! Gorąco Polecam !!!! :)

Diana2012-06-06 07:18:09

Piękne długie rzęsy tylko u Pani Kamili! przemiła i kompetentna osoba, która czyni cuda:) POLECAM!

Gosia2012-06-05 19:17:48

Rzęsy zrobione profesjonalnie a przy tym miła obsługa, muzyka relaksacyjna i aromaterapia. Jednym słowem rewelacja!:)

Małgorzata2012-06-01 09:52:24

Przedłużałam rzęsy już kilka razy, ale nigdy nie było tak naturalnego i ślicznego efektu. Pani Kamila to naprawdę Profesjonalistka Małgorzata, 50, Warszawa

Jana2012-05-28 19:06:56

Super, rewelacja!!!! Pani Kamila zrobiła prawdziwy cud. :) Polecam gorąco. Jana, 25, Warszawa

Skomentuj / Dodaj opinię

*