Opinie

Autentyczne OpinieOpinie Klientów

Opinie z Facebook

Adrianna Białowąs
Adrianna Białowąs
2019-07-09T11:23:52+0000
Piękne rzęski, pełen profesjonalizm, polecam serdecznie 🙂
Ania Pustuła
Ania Pustuła
2018-06-20T20:22:36+0000
Byłam na wakacjach i obawiałam się że podczas siedzenia w basenie i moczenie twarzy cały dzień rzęsy szybko mi odleca, jednak nie rzęsy są cały czas piękne naprawdę polecam i jeszcze nie raz będę korzystała z usług salonu, naprawdę super 🙂 mogę również dodać że pierwszy raz robiłam rzęsy i nie wiedziałam tak naprawdę co będzie dla mnie dobre, została mi dobrana idealna metoda taką jaką a właśnie chciałam super obsługa 😀read more
Paulina Niewiadomska
Paulina Niewiadomska
2018-06-14T18:33:13+0000
Bylam .Polecam.
Kamila Cudna
Kamila Cudna
2017-11-17T14:22:20+0000
Monika Rabij
Monika Rabij
2017-04-11T20:45:35+0000
Przedłużyłam rzęsy w innym salonie, po czym okazało się, że miałam wyjątkowo silną reakcję alergiczną (napuchnięte, czerwone oczy- masakra). Potrzebowałam natychmiastowej pomocy, której nie chciał mi udzielić żaden salon- żaden poza salonem Elegant przy Ordona 12a na Woli, gdzie pani Aneta zajęła się mną w pełni profesjonalnie, w sposób bezbolesny uwolniła mnie od przyczyny alergii. Bardzo dziękuję! I gorąco polecam tak fachowy i serdeczny personel!read more
Anna Konecka
Anna Konecka
2017-01-31T19:09:34+0000
Agnieszka Adamska
Agnieszka Adamska
2016-12-15T21:55:16+0000
Magdalena Kuliś
Magdalena Kuliś
2016-09-21T10:28:31+0000
mega efekt, napatrzeć się nie mogłam 😉 polecam <3
Marta Jacukiewicz
Marta Jacukiewicz
2016-07-29T17:29:49+0000
Polecam salon i usługi ! Pani Kasia wyczarowala mi piękne rzęsy ! Miejsce warte odwiedzenia. Efekt jest cudowny !
Sara Mirchani
Sara Mirchani
2016-02-20T13:17:29+0000
Aneta Pawłowska
Aneta Pawłowska
2015-12-13T14:36:46+0000
Jestem po zabiegu 1:1 i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona. Chciałam, żeby moje oczy wyglądały ładnie a przy tym naturalnie i tak właśnie jedna z Pań mi zrobiła 🙂 Ponadto, bardzo miła atmosfera i duża staranność. Polecam 🙂read more
Magdalena Plaskacz
Magdalena Plaskacz
2014-12-12T17:04:44+0000
jestem świeżo po zabiegu 1:1 i muszę przyznać, że rzęsy robią super wrażenie. polecam mocno 🙂
Barbie Łapińska
Barbie Łapińska
2014-09-16T11:05:42+0000
Fantastyczny salon! Jestem bardzo zadowolona !
Anna Hipsz
Anna Hipsz
2014-08-01T07:42:21+0000
Robiłam przedłużanie rzęs metodą 1:1 przez panią Justynę. Super effekt!!! Do tego bardzo przyjemny klimat w salonie. Gorąco polecam!!!read more
Aleksandra Madzia Florczak
Aleksandra Madzia Florczak
2014-06-05T16:19:31+0000
Kasia Boguszewicz
Kasia Boguszewicz
2014-05-05T23:48:29+0000
super zapraszam na moja stronke
Joanna Rybicka
Joanna Rybicka
2014-04-18T18:57:59+0000
Gorąco polecam!!!
Kasia Kasia
Kasia Kasia
2014-03-10T19:40:03+0000
Profesjonalna obsluga, bardzo mila atmosfera 🙂 Wielkie podziekowania dla Pani Justyny za moje wspaniale rzeski:))))Goraco polecam!read more
Anna Maria
Anna Maria
2013-12-07T17:27:56+0000
Angie Choczaj Olczak
Angie Choczaj Olczak
2013-12-03T09:58:02+0000
Amadeusz Melania Opalska
Amadeusz Melania Opalska
2013-11-08T11:53:18+0000
Dominika Błaszczyk
Dominika Błaszczyk
2013-11-07T19:02:01+0000
Marta Suraha
Marta Suraha
2013-10-31T16:08:16+0000
Monika Ptaszyńska
Monika Ptaszyńska
2013-10-27T23:35:21+0000
Magdalena Bokuniewicz
Magdalena Bokuniewicz
2013-10-14T14:31:51+0000
Ewelina Chaberek
Ewelina Chaberek
2013-10-12T00:18:06+0000
Małgorzata Prachnio
Małgorzata Prachnio
2013-10-04T06:31:24+0000
Iwona Urbanowska
Iwona Urbanowska
2013-10-03T21:29:58+0000
Patrycja Flur
Patrycja Flur
2013-09-16T05:30:38+0000
Luiza Pakuła
Luiza Pakuła
2013-09-12T20:49:33+0000
Next Reviews

75 Opinii na temat Przedłużania Rzęs

  • Polecam, miła obsługa i świetny efekt rzęs z norek. Oddałam sie w ręce Pani Justyny, bo sprawiała wrażenie że wie co mówi (pierwszy raz robiłam rzęsy). I NIE ŻAŁUJĘ !!!!!

  • Rzęsy przedłużam już od paru lat, zahaczając o przeróżne miejsca od trójmiasta po Warszawę i muszę przyznać że tak pięknych rzęs nie miałam jeszcze okazji prezentować na sobie.Oko jest ładnie podkreślone,rzęsy odpowiednio dobrane pod każdym względem, co najważniejsze oko nie jest ,,zamknięte” od ciężaru. Jak piękne i eleganckie rzęsy tylko tam.Pozdrawiam i do zobaczenia

  • Rzęsy uzupełniałam u P.Anety trzymają się świetnie już miesiąc wyglądają bardzo naturalnie tzn nie ma dziur wypadają pojedyńczo .nie czuję keju nic się nie plącze doklejone po równo w obydwu oczach.robiłam przedtem w innym salonie i mam porównanie.fantastyczna robota brak konkurencji.jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam ten salon.

  • Byłam na zabiegu Manicure hybrydowy SHELLAC + Pedicure hybrydowy SHELLAC u Pani Karoliny i jestem zachwycona. Po pierwsze mam piękne paznokcie, po drugie miło spędziłam czas, a po trzecie zrelaksowałam się. Ja na pewno jeszcze nie raz skorzystam, bo nie sądziłam, że efekty mogą być aż tak ogromne. Polecam.

  • Mam już trzy wizyty za sobą ale za każdym razem nie mogę wyjść z podziwu z tego jak pięknie mam zrobione rzęsy 🙂 Bardzo przyjemnie spędzony czas. Obydwie Panie są godne polecenia, bardzo sympatyczne, profesjonalne. Efekt końcowy to śliczne długie gęste rzęsy a nie nie sztuczny wachlarz.
    Serdecznie polecam !

  • Zrobiłam w poniedziałek rzęsy metodą 1:1.Wyglądają rewelacyjnie!Nie sądziłam,że można to tak profesjonalnie zrobić!Polecam teraz wszystkim koleżankom:)

  • Peeling kawitacyjny wykonany wyjątkowo profesjonalnie, robiłam już w kilku salonach i do tej pory numer jeden jak dla mnie. Efekt natychmiastowy, jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam p. Anetę.

  • Właśnie wróciłam do domu po zabiegu przedłużania rzęs (kolejny raz) i za każdym razem nie mogę się na
    patrzeć :). Dwie godzinki zleciały bardzo szybko. Rzęski piękne jak zawsze. Polecam Panią Kamilę!

  • Pani Kamilko, dziękuję za zabiegi, jestem pod wrażeniem, poleciłam już panią mojej koleżance, proszę oczekiwać na telefon. Robiłam mikrodermabrazję oraz peeling kawitacyjny – jakość pierwsza klasa. Nie często można spotkac tak fachową kosmetyczkę, pozdrawiam, Monia

  • Wykonywałam u p. Kamili peeling kawitacyjny – w 100% polecam, delikatność i jakość zabiegu niespotykana nawet w topowych warszawskich salonach, do których wcześniej chodziłam. Efekt niesamowity.

  • Przedłużyłąm rzęsy u Pani Anety i jestem bardzo zadowolona-miła,kulturalna,a przede wszystkim
    wykwalifikowana profesjonalistka.
    Należę do tzw.wymagających klientek i długo nie mogłam znaleźć odpowiadającej mi osoby,z której
    usług byłabym zadowolona.
    Biorę pełną odpowiedzialność za swoje słowa i wszystkim bardzo polecam! Gwarantuję,że będziecie
    Panie w 100 % usatysfakcjonowane,tak jak i ja.

  • Miałam wczoraj przyjemność wykonywać zabieg u Pani Kamili – efekt super! Zależało mi na naturalnym efekcie i taki otrzymałam! Rzęsy długie, gęste – zupełnie zmienił się wygląd oka. A jaka wygoda 🙂 Pani Kamila z precyzją dobierała długość i grubość rzęs. Póki co mam je 2 dzień i jestem bardzo zadowolona. Z pewnością zostanę stałą klientką – POLECAM!

  • Polecam!!!
    Rewelacja to malo powiedziane.
    Jesli chcesz piekne, dlugie, geste rzesy to gwarantuje, ze Pani Kamila jest w tym najlepsza.
    Robilam u wielu osob i za kazdym razem szukalam kogos nowego, ale teraz juz zostane stala klientka u Pani Kamili.
    POLECAM!!!

  • Rzęsy zrobione profesjonalnie,idealnie dobrane,bardzo sympatyczna obsługa.Szczerze polecam a w szczególności panią Anetę.Super kobitka i na prawdę zna się na tym co robi.

  • Znalazłam salon w google, więc trochę ryzykowałam, ale BYŁO WARTO! Trafiłam na Panią Justynę, która jest prawdziwą mistrzynią w tym co robi – sympatycznie, szybko i profesjonalnie. Przedłużam rzęsy od około 3 lat i nigdy nie byłam tak zadowolona. Gorąco polecam.

  • Przedłużałam rzęsy po raz pierwszy u Pani Anety na początku stycznia gdyż wyjeżdżałam w ciepłe kraje. Efekt jaki zafundowała mi Pani Aneta był oszałamiający – właśnie tego potrzebowałam- długie, gęste i czarne rzęsy. Na wakacjach nie musiałam się martwić makijażem i ciągłym malowaniem – rzęsy dały efekt piorunujący. Polecam każdej dziewczynie właśnie taki zabieg na wakacje i na dłuższe wyjazdy gdzie możemy mieć kontakt z wodą, słońcem. Rzęsy do tej pory się świetnie trzymają i wyglądaj naturalnie. Polecam ciepło.
    Ewa

  • Wiele razy przedłużalam rzęsy w różnych salonach w Warszawie. Raz lepiej raz gorzej… Tym razem jednak rzęski wykonane są naprawdę świetnie, efekt dokładnie taki o jaki prosiłam, rzęski miękkie i delikatne, dobrej jakości założone równomiernie, nieposklejane , śliczne. Zabieg trwał około 2,5 godziny, dzięki czemu został wykonany naprawdę profesjonalnie a czas szybko minął. Przesympatyczna Pani Kamila naprawdę wie co robi. Oby rzęski trzymały się jak najdłużej.

  • Kolejna wizyta u Pani Anety i kolejny sukces! Rzęsy jak zwykle piękne! Oczywiście przesympatyczna obsługa i pełen profesjonalizm. Tym razem dałam się skusić także hybrydzie. Efekt super i mam nadzieję, że długo się utrzyma. Zawsze gorąco polecam!

  • Serdecznie polecam usługi salonu p. Kamili 😉 regularnie korzystam z ich usług. Za każdym razem jestem bardzo zadowolona z efektu przedłużania rzęs (bardzo naturalny efekt). Salon znajduje się na ul. Ordona 🙂

  • po raz pierwszy zdecydowałam się na rzęski a w wyszukiwarce Google jest pełno ofert ciężko wybrać jakiś salon coś mnie podkusiło i wybrałam tą stronę i miałam intuicję co do wybrania tego miejsca cena była przyzwoita ,strona i komentarze również a i rozmowa telefoniczna była bardzo miła -dlatego się zdecydowałam .Wstrzymałam się z opinią po pierwszej wizycie chciałam się przekonać jak długo będą rzęski itp.Teraz jestem po drugiej wizycie i dziewczyny zdecydowanie polecam pełen profesjonalizm ,miłą atmosfera ,rzęski trzymają się idealnie i efekt jest niesamowity a co najważniejsze długotrwały .Polecam

  • Przedłużałam rzęsy u p.Anetki. Rzęsy są bardzo ładne, wyglądają naturalnie, nie wypadają. Jestem bardzo zadowolona. POLECAM. Maria, 55, Warszawa

  • Uzupełniałam rzęsy u Pani Kamili po aplikacji rzęs w innym salonie i jestem bardzo zadowolona z wykonanego przedłużania przez Panią Kamilę. Idealnie dobrała długość rzęs dzięki czemu wyglądają bardzo naturalnie, a jednocześnie efekt jest rewelacyjny. Gorąco polecam!

  • Miałam okazję przedłużać rzęsy w innym gabinecie i teraz widzę różnicę – Pani Kamila to mega profesjonalistka, Rzęsy trzymają się idealnie, prezentują się pięknie. Jestem oczarowana zarówno Panią Kamilą jak i bardzo dokładną pracą jaką wykonała 🙂 Na pewno wrócę !!! POLECAM !!!

  • Mam rzęski od trzech dni i bardzo mi się podobają. Nie spodziewałam się tak naturalnego i pięknego efektu. Pani Kamila to przemiła osoba oraz przede wszystkim ogromna profesjonalistka. Życzę każdemu aby trafił w tak “fachowe ręce” :). SERDECZNIE POLECAM 🙂

  • Witam, kilka dni temu byłam u Pani Anetki na uzupełnieniu rzęs. Wcześniej chodziłam do kogoś innego, ale nie byłam do końca zadowolona. Tutaj efekt przerósł moje oczekiwania:-) Rzęsy wyglądają pięknie!!! Pani Aneta jest przemiłą osobą, która dobrze doradzi i wszystko co robi tłumaczy. Polecam serdecznie. Naprawdę warto!

  • Po długich namysłach zdecydowałam sie na przedłużanie rzęs metodą 1:1. Oczywiście poczytałam na ten temat w internecie i po dużej liczbie pozytywnych opnii wybrałam Panią Kamilę z Jana Olbrachta. Powiem tak: super! ekstra! wyglądam pięknie. Nie myślałam, że rzęsy mogą tak efektownie wyglądać. Są gęste, nie za długie ale widoczne i pięknie podkręcone. Najważniejsze, że są równe-wyglądają jak wachlarz…..POLECAM WSZYSTKIM PANIOM. A Pani Kamila pełen profesjonalizm….warto. Kasia z Woli

  • Mam dosyć gęste i ciemne rzęsy, natomiast głeboko osadzone oczy. Żeby je trochę “uwypuklić” zdecydowałam się na zabieg zagęszczania u Pani Kamili. Trwało to ok. 3 godziny – prawie udało mi się zasnąć:-) – i efekt był szokujący, musiałam się przyzwyczajać kilka dni do nowego wyglądu. Natomiast teraz jestem bardzo zadowolona, fajnie to wyszło i zamierzam kontynuować ten zabieg – moje pierwsze uzupełnianie (po 4 tygodniach) trwało ok. 1,5 godz. Przy miłej rozmowie z Panią Kamilą czas szybko minął. Moje naturalne rzęsy mają długość ok. 9 mm, przedłużyłam je do 11 mm, ale teraz schodzę do 10, efekt jest wystarczający – oczy większe, a nadal wyglądają naturalnie. Polecam Panią Kamilę, bo to profesjonalistka, ceny ma rozsądne, a do tego jest przesympatyczna.

  • Namówiła mnie koleżanka, niby widziałam jaki może być efekt, ale na swoich rzęsach to co innego. Calkowicie naturalny wygląd, jak u gwiazdy z hollywoodu 🙂 Polecam

  • Przedłużałam już kilka razy zanim trafiłam do Was, szkoda, że tak późno, bo jak dotąd jestem najbardziej zadowolona z efektu i trwalosci rzes. Pozdrawiam

  • Witam, niedawno po raz pierwszy założyłam rzesy i się cieszę , że od razu trafiłam do Pani Kamili 🙂 jestem zachwycona efektem. I nie tylko ja.. wszystkie koleżanki patrzą z zazdrością na moje pięknie podkreślone oczy :))) Szczerze polecam.

  • Gorąco polecam jak moje poprzedniczki Panią Kamilę. Profesjonalistka, która robi cuda na naszych rzęsach:). Jestem bardzo zadowolona z efektu.

  • Załozyłam, jak również uzupełniałam rzęsy u Pani Kamili. Rzęsy piękne, bardzo dobrze się trzymają i cudnie prezentują 🙂 Super, polecam!

  • Witam,

    jestem po pierwszym uzupełnieniu rzęs, założenie jak i uzupełnienie w wykonaniu Pani Kamili jest w pełni profesjonalne, proponuję aby Panie, które nieumiejętnie kleją rzęsy i nie mają takiej ilości klientek jak Pani Kamila zajęły się nauką a nie głupimi komantarzami, pomijam już edukację szkolną i błędy ortograficzne.
    Serdecznie pozdrawiam i polecam.
    Beata

  • Dziś odwiedziłam P.Kamilę i muszę przyznać, że przedłużenie rzęs przez ta Panią było wykonane w sposób wielce profesjonalny. Już nie jedna koleżanka miała przedłużone rzesy ( u innych pań również po niskiej cenie)ale efekt nie był aż tak naturalny, a zarazem efektowny jaki dziś zobaczyłam u siebie. Z czystym sumieniem polecam, bo naprawdę jestem zadowolona 🙂

  • A ja się troszkę spóźniłam z opinią – a miałam wystawić od razu po powrocie do domu. Tymczasem rzęsy mam już po pierwszym a za chwilę po drugim uzupełnieniu i nadal robią na mnie ogromne wrażenie. Wygoda niesamowita a efekt powalający.
    Szczerze żałuję że nie spróbowałam wcześniej a Pani Kamila 🙂 no o tej przemiłej osóbce to można wiele powiedzieć- cierpliwość, dokładność i niesamowite zaangażowanie w to co robi. A te prawie 3h minęły na bardzo sympatycznej rozmowie.

  • Gorąco polecam usługi Pani Kamil! Bardzo miła i wyjątkowo cierpliwa osoba 🙂 Końcowy efekt niesamowity- piękne i naturalnie wyglądające rzęsy!

  • Witam! podejrzewam,że to profesjonalne przedłużenie rzęs u P. Kamili to ściema jakaś! podaje sumy jakie trzeba zapacić w innych salonach! a Ona robi to za 1/4 ceny! no czyżby robiła to charytatywnie! no Matka Teresa normalnie, takie to teraz się nie zdarzają. ale warto sprubować.

    • Pani Paulino vel Sylwio (2 powyższe komentarze zostały dodane z tego samego adresu :)) – zabieg jest w 100% bezpieczny, nie niszczy rzęs. Przedłużone rzęsy wypadają razem z rzęsą naturalną, zgodnie ze zwykłym cyklem wypadania ludzkich rzęs. Opinie dodawane na stronie są pisane jedynie przez moje zadowolone Klientki, którym serdecznie dziękuję (do tej pory nie miałam jeszcze niezadowolonej Klientki). Nie są to podstawione osoby jak Pani sugeruje 🙂 Proszę mi wierzyć, mimo, że zdecydowanie nie jestem Matką Teresą z Kalkuty, aktualna, letnia promocja na zabieg przedłużania rzęs to rzeczywiście okazyjna cena i zdecydowanie warto spróbować 🙂 Podczas zabiegu wykorzystuję produkty tylko najwyższej jakości, zabieg jest precyzyjny, trwa ok. 2-3 godzin, a efekt oszołomi nawet tak sceptycznie nastawioną Klientkę jak Pani 🙂

      Pozdrawiam Serdecznie, Kamila Żbikowska

  • Witam! też myślałam od dawna o przedłużeniu rzęs, boję się, czy ten zabieg nie zniszczy moich naturalnych rzęs, jak te sztuczne przyklejone będą powoli wypadać, może razem z moimi? np opinie są pochlebne ale to raczej wygląda na podstawione osoby. No galeria jest piękna ale wszystko można podrasować na fotce! przyjdę do salonu przyjrzę się i może zdecyduję. Sylwia

  • Po raz pierwszy przedłużyłam sobie rzesy i jestem zachwycona. Rzesy wyglądają bardzo naturalnie . Miła atmosfera podczas zabiegu i w 100% profesjonalna Pani Kamila. Polecam wszystkim!!! Zadowolenie gwarantowane

  • Robiłam pierwszy raz i jestem zachwycona!!!!!!!!!!. Profesjonalnie, starannie, piękny efekt, Pani Kamila jest
    bardzo sympatyczna. Polecam Gorąco!!!!!!

  • Piękny efekt, przyjemna atmosfera, wszystko bardzo profesjonalnie! jestem bardzo zadowolona, na pewno wrócę:) gorąco polecam!

  • robiłam po raz pierwszy—-widok oszałamiajacy-na początku byłam w szoku ale powoli się przyzwyczaiłam .Po za tym Pani Kamila jast przemiłą i precyzyjną osobą+ relaksująca muzyka super klimat—POLECAM!!!!!!!

  • Przedłużałam już rzęsy parokrotnie ale tym razem jestem wręcz zachwycona. Zaczynając od początku: miejsce super estetyczne, czyste, każda kobieta może czuć się na prawdę konfortowo. Pani Kamila: uprzejma i ewidentnie z fachem w rękach. Zabieg przeprowadzony na najwyższym poziomie, praktycznie w ogóle nie czułam, że coś jest robione z moimi rzęsami, zero pociągnięć, nieprzyjemnych, gwałtownych ruchów, przede wszystkim delikatnie, szybko i profesjonalnie. Efekt końcowy dokładnie taki jakiego oczekiwałam: rzęsy wyglądają na prawdę jak naturalne, w przeciągu jednego tyg.3 osoby z “ulicy” zapytały mnie czy to moje, bo tak pięknie i naturalnie wyglądają. Nic dodać nic ująć, szczerze polecam. Agnieszka

  • Pierwszy raz miałam przedłużane rzęsy i jestem baaaaardzo zadowolona. Są super i wyglądają bardzo naturalnie. A Pani Kamila jest bardzo sympatyczną osobą i jest profesjonalistką w tej dziedzinie. Gorąco polecam 🙂 Lena

  • Pierwszy raz miałam dziś robione rzęsy i jestem bardzo zadowolona:) Pani Kamila jest niezwykle uprzejmą osobą, efekt super i za w porządku cenę:) Warto spróbować, polecam 🙂

  • Pierwszy raz miałam robione rzęsy i jestem bardzo zadowolona; na początku efekt mnie zaskoczył i musiałam się przyzwyczaić 🙂 Pani Kamila jest przesympatyczną osobą, a cały zabieg wykonywany jest dokładnie i profesjonalnie. Gorąco wszystkim polecam! Ja na pewno będę wracać 🙂

  • Pełen profesjonalizm Pani Kamilii, precyzja i przesympatyczna atmosfera. Efekt imponujący! Dziękuję:) Szczerze polecam!

  • Pierwszy raz “robiłam” rzęsy i jestem zachwycona z efektu. Pani Kamila świetnie się spisała. Polecam każdej kobiecie która chce mieć piękne, starannie wykonane rzęsy 🙂

  • Gorąco polecam panią Kamilę! Staranna i bardzo miła osoba,która naprawdę zna się na rzeczy.Moje rzęsy wyglądają w 100% naturalnie.

  • Zabieg wykonany z pełną precyzją w bardzo miłej atmosferze, a rzęski są śliczne i wyglądają naturalnie !!! Gorąco Polecam !!!! 🙂

  • Rzęsy zrobione profesjonalnie a przy tym miła obsługa, muzyka relaksacyjna i aromaterapia. Jednym słowem rewelacja!:)

  • Przedłużałam rzęsy już kilka razy, ale nigdy nie było tak naturalnego i ślicznego efektu. Pani Kamila to naprawdę Profesjonalistka
    Małgorzata, 50, Warszawa

  • Zgodnie z obietnicą, bardzo miła obsługa i profesjonalne wykonanie. Efekt – piękne rzęsy!
    Szczerze polecam, z pewnością warto korzystać z usług pani Kamili.

  • Rzęsy rewelacja, pół roku dojrzewałam do tej decyzji a teraz nie wyobrażam sobie oka bez tych rzęs.Oko wygląda rewelacyjnie, tusz do rzęs do kosza i zmywać nie trzeba-rewelacja.Polecam, polecam.

  • Sprawdzałam już chyba wszystkie metody przedłużania, zdecydowanie metoda 1 do 1 jest najlepsza, rzęsy wyglądają jak prawdziwe. Czy któraś z was zna lepszą metodę?

  • Od 2 lat korzystam z przedłużania rzęs p. Kamili – za każdym razem jestem zadowolona z efektu, polecam wszystkim!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *